Home » Het bedrijf » Kwaliteit en Klantgerichtheid

Kwaliteit en Klantgerichtheid

De weefmachines zijn geautomatiseerd en kunnen een veelvoud van grondstoffen verwerken waaronder Roestvast staal, Fosforbrons, Staal, Messing, Koper, Aluminium, Polyester, Polyamide en Polipropyleen.
afb_137_81879 afb_137_81892
De producten kunnen tot maximaal zes meter breed geproduceerd worden, waarbij er verschillende weefseltypen zoals 3-keper, 4-keper, 2 + 2 keper, tressengaas, enkelvoudige en dubbelvoudige weefsels mogelijk zijn. In kunststof worden ook specialiteiten als visgraatweefsel en antistatisch weefsel geproduceerd.

Antistatisch weefsel wordt vaak toegepast indien een statische lading van de band ongewenste negatieve effecten in het productieproces van de klant kan hebben, denk hierbij ook aan explosiegevaar.

Een bijzonder type kunststofdoek is het zogenaamde spiraaldoek. Dit wordt vervaardigd op speciale machines die in eigen beheer zijn ontwikkeld. Deze doeken kunnen worden voorzien van maximaal 3 x 0,90 mm vuldraden.

De producten worden op klantspecificatie afgewerkt waarbij de naadafwerking speciale aandacht vraagt. De naad kan eindeloos geweven worden, tevens zijn enkelvoudige en dubbelvoudige oognaden alsmede RVS clippernaad- en spiraalnaadverbindingen mogelijk.